sâmbătă, 6 august 2011

Corturi şi muzică folk (1)



Într-o discuţie la primărie, mi s-a spus că Toamna Cugireană nu poate depăşi ora 23 din cauza reclamaţiilor pe care le fac cei care locuiesc în zona scenei şi că singurele evenimente care se pot întinde până noaptea sunt cele care au loc în afara oraşului, Zilele Tineretului şi Serbările de la Vinerea.
În postarea asta e vorba despre Serbările de la Vinerea, care vor avea loc în perioada 20-21 august în acceaşi zonă ca şi anul trecut.
În principiu, din câte am înţeles, programul este gata făcut. Seara de 20 august se va încheia cu un recital de două ore al trupei locale MilleniumC, până la ora 23. Am primit propunerea domnului primar de a continua după această oră cu muzică folk sau rock până noaptea mai târziu. Nu ştiu dacă a fost o invitaţie individuală sau colectivă, urmează să clarific.
Anul trecut ştiu că au fost tineri cu corturile la aceste serbări şi cred că ar fi frumos ca în anul acesta să rămânem mulţi peste noapte acolo, să ne adunăm în jurul scenei să cântăm şi eventual, când ne vor da jos de pe scenă, să facem un foc şi să continuăm.
Mâine urmează să merg la Casa de Cultură şi să stabilesc acolo detaliile. Oricum, pregătiţi-vă corturile şi chitarele şi haideţi la Vinerea pe 20 august să facem să fie bine...

-va urma-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu